Thursday , February 22 2024

Organizari evenimente corporate

Organizari evenimente corporate

Hotelul ofera servicii de cazare de cea mai buna calitate. In urma unei investitii mari, hotelul dispune de toate facilitatile unei sederi relaxante sau organizarii de evenimente corporate.

Datorita dotarilor speciale ale celor 3 sali de conferinta, puteti alege serviciul de organizari evenimente corporate in cadrul hotelului. De asemenea, cele doua restaurante ale hotelului va stau la dispozitie pentru organizarea de nunti, botezuri sau aniversari.

Organizari evenimente corporate

organizari evenimente corporateCentrul de conferinte este proiectat cu cea mai mare eleganta, pastrand in acelasi timp spiritual business al hotelului. Acesta este dotat cu toate facilitatile necesare pentru a satisface chiar si cele mai exigente solicitari. Spatiul permite organizarea unei arii diverse de evenimente, de la training-uri cu angajatii pana la lansari de produse sau conferinte.

Hotel va pune la dispozitie sali de conferinte modulare, ce se pot transforma intr-o singura sala de plen. Aceasta dispune de 170 de locuri in aranjament de tip teatru. Indiferent daca optati pentru sala Topaz, Aquamarine sau Sapphire, veti beneficia de toate facilitatile necesare. Orice sala este dotata cu un videoproiector si ecran de proiectie, flipchart si consumabile si internet wifi.

Daca doriti sa organizati o sedinta intr-un spatiu elegant, atunci sala Executive Boardroom este alegerea ideala. Aceasta are o capacitate de 20 de persoane, fiind decorata cu un mobilier atent ales, cu un birou oval si 20 de fotolii din piele.

Facilitatile hotelului pentru evenimente

In functie de evenimentul pe care il aveti in vedere, numarul de persoane si aranjamentul salii, Hotel va ofera un numar larg de posibilitati. De asemenea, veti beneficia si de asistenta tehnica pe tot parcursul evenimentului, in cazul in care veti intampina probleme cu echipamentul.

Pe langa organizari evenimente corporate, hotelul ofera posibilitatea organizarii de nunti, botezuri sau petreceri aniversare. Cele doua restaurante ale hotelului va stau la dispozitie cu preparate inedite pentru a sarbatori cum se cuvine. Indiferent de evenimentul pe care doriti sa il organizati, apelati cu incredere la serviciile oferite de Hotel!

 

Citeste si...

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov in camera matrimoniala Pentru a petrece un sejur de neuitat se poate alege …

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti

Penthouse Bucuresti Exista o multime de avantaje pentru a locui intr-un penthouse Bucuresti. Veti constata …

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti

Cazare Bucuresti Ar fi bine sa va informati despre o Cazare Bucuresti de calitate. Cautand cazarea …

Leave a Reply