Sunday , May 26 2024

Apartamente Subcetate Brasov

De ce aleg brasovenii apartamente subcetate Brasov la ultimul etaj?

Stiati ca multi dintre brasovenii care cauta apartamente subcetate Brasov, se orienteaza spre locuintele de la ultimul etaj. Aceasta alegere pare a fi oarecum surprinzatoare in conditiile in care exista persoane care nu s-ar muta pentru absolut nimic in lume la ultimul etaj.

Trebuie insa sa recunoastem faptul ca un apartament la ultimul etaj vine cu mai multe avantaje foarte importante. Care sunt aceste avantaje, si de ce prefera brasovenii sa se mute intr-un apartament subcetate la ultimul etaj, aflati in randurile de mai jos.

Avantaje apartamente subcetate Brasov la ultimul etaj

Exista mai multe avantaje importante ale locuintelor de la ultimul etaj. Cateva dintre cele mai importante sunt prezentate incepand cu urmatorul rand:

1. Mai multa liniste

In oras, locuirea la un etaj cat mai sus creeaza o granita naturala cu agitatia urbana care domneste in spatiile publice si pe strada. In primul rand, ofera o oportunitate de a va izola de poluarea aerului. Deoarece aerul poluat este in general mai dens, este mai concentrat in jurul nivelului solului decat la cateva zeci de metri deasupra nivelului marii.

Mai mult, ceea ce se aplica poluarii se aplica si zgomotului. Poluarea fonica din activitatea urbana non-stop, in special din traficul auto, dispare cu cat sunteti mai sus. Acolo sus, sunetul motoarelor si al claxonelor nu se va auzi atat de puternic precum la parter sau la primul etaj de exemplu.

2. Pret accesibil

Cele mai multe persoane care cauta apartamente subcetate Brasov se orienteaza spre apartamentele de la etajele intermediare. Acestea sunt apartamentele de la etajul 1 inclusiv, pana la penultimul etaj. Acestea sunt si cele mai scumpe apartamente din fiecare scara de bloc.

Apartamente Subcetate BrasovApartamentele care se afla la ultimul etaj pot fi mai ieftine chiar si cu 20 – 25% in comparatie cu apartamentele de la etajele intermediare. Si acesta este un avantaj semnificativ dat fiind faptul ca pot fi economisiti bani care pot fi folositi ulterior pentru a utila apartamentul dupa bunul plac.

3. Priveliste frumoasa

Cand locuiti la primul etaj al unei cladiri, s-ar putea sa vedeti cum se uita vecinii in camera dvs. de zi. Aceasta lipsa de confidentialitate se poate dovedi a fi o situatie dificila pe termen lung. Daca locuiti la ultimul etaj, nu va mai exista nimeni care sa vada ce se petrece in locuinta dvs.

Apoi, de la balconul unui apartament aflat la ultimul etaj aveti probabil cel mai mare avantaj. Veti avea o priveliste uimitoare a cartierului sau a intregului oras. Brasovenii platesc bani multi pentru a se muta subcetate, si pentru a avea o astfel de priveliste.

Nimic nu este mai relaxant decat sa stati seara pe balcon, servind bautura preferata si admirand privelistea din cartier. Luminile si linistea serii sunt tot ceea ce este necesar pentru a va relaxa si a va oferi o stare de bine dupa o zi agitata.

4. Nu aveti vecini deasupra

Acesta poate fi de asemenea un mare avantaj al unui apartament aflat la ultimul etaj. Nu putine au fost cazurile in care vecinul de deasupra l-a inundat pe cel de dedesupt. Locuind la ultimul etaj nu veti avea de ce sa va faceti griji din acest punct de vedere. Nu exista vecini care sa va inunde casa.

Referitor la acoperis, acesta este in mod evident foarte bine izolat astfel incat apa si umiditatea nu va pot afecta sub nici o forma locuinta.

Concluzie

Exista suficient de multe avantaje care pot fi aduse in discutie cu privire la apartamente subcetate Brasov. Daca alegeti o astfel de locuinta puteti beneficia de avantajele mai sus mentionate, dar si de multe alte avantaje interesante.

Citeste si...

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Poarta Metalica vs. Poarta Brasov din lemn O Poarta Brasov din lemn este o poarta …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste Termopane Brasov de cea mai buna calitate. …

Garsoniere De Vanzare Basov

Garsoniere De Vanzare Brasov

Garsoniere De Vanzare Brasov Ofertele de Garsoniere De Vanzare Brasov sunt numeroase. Dar nu trebuie …