Sunday , May 26 2024

Epilare Definitiva

Cine poate beneficia de epilare definitiva?

Chiar daca de cele mai multe ori femeile opteaza pentru procedura de epilare definitiva, si barbatii pot trece pe la salon pentru a beneficia de avantajele pe care aceasta le ofera.

De ce sa alegi Epilare Definitiva Cu Laser Brasov? Daca v-ati gandit sa eliminati parul nedorit de pe diverse zone ale corpului, nu exista o solutie mai buna, iar informatiile pe care le veti afla in continuare, va vor fi de foarte mare ajutor.

La ce trebuie sa ma astept de la procedura de epilare definitiva?

Epilare DefinitivaEpilarea definitiva este un tratament corporal pe care trebuie sa il luati in considerare in momentul in care intentionati sa scapati de parul aparut pe diverse suprafete ale corpului. Se face cu ajutorul aparatelor de ultima generatie, care au fost special create pentru a indeparta definitiv firele de par.

Lumina pe care aceste aparate laser o emit, este absorbita de catre pigmentul firului de par denumit melanina, iar apoi este transformata in caldura si condusa la radacina firului de par, unde va distruge celulele germitive.

De mentionat este faptul ca acest procedeu este eficient numai in cazul in care firele de par se afla in faza activa de crestere. O alta informatie pe care trebuie sa o cunoasteti este ca dupa o singura sedinta de tratament, aproximativ 15 – 20% din parul existent pe suprafata tratata va cadea treptat in decurs de doua – trei saptamani.

Pentru cine si cand se poate aplica procedura?

Dupa cum spuneam in introducerea articolului, atat femeile cat si barbatii se pot bucura de o epilare definitiva. Mai simplu spus, de rezultatele uimitoare ale acestei proceduri.

Epilarea definitiva poate fi aplicata pe orice tip de ten si este ideala in mod special pentru tipul de par gros si inchis la culoare (si nu numai). Aceasta procedura are avantajul de a putea fi efectuata atat pe timpul sezonului rece, cat si pe timpul sezonului cald.

Persoanele care isi doresc sa elimine parul de pe anumite zone ale corpului prin acest procedeu pe timpul verii, trebuie sa se fereasca imediat dupa fiecare sedinta de razele soarelui. Mai exact, cinci zile trebuie sa stea departe de soare, insa cu siguranta rezultatele finale merita orice sacrificiu.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia de calitate Cele mai bune Produse Italia sunt produsele din industria cosmetica. Au …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Atunci cand va orientati catre o Gradinita Bucuresti, ar trebui sa aveti in …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Multe persoane au in vedere o Televiziune Live. Veti constata ca in ziua …