Monday , August 8 2022

Insamantare gazon Brasov

Insamantare gazon Brasov

O peluza mereu verde este mandria oricarui proprietar al unei curti. Pentru a va bucura de un gazon splendid in orice perioada, aveti doua optiuni. Prima este aplicarea rulourilor de gazon, procedeu putin mai costisitor decat a doua optiune. A doua varianta este sa apelati la insamantare gazon. Aceasta din urma necesita mai mult timp si efort, insa efectele sunt splendide!

In cele ce urmeaza, vom prezenta serviciile de insamantare gazon Brasov oferite de noi, precum si sfaturi de intretinere a acestuia.

Insamantare gazon Brasov: conditii de intretinere

Insamantare Gazon BrasovAtunci cand alegeti o Firma Amenajari Gradini si tipul de gazon dorit, trebuie sa aveti in vedere anumiti factori. Conditiile climatice sunt extrem de importante pentru dezvoltarea armonioasa a gazonului. Daca locuiti intr-o zona insorita, unde vara sunt temperaturi ridicate, aveti nevoie de iarba rezistenta la caldura. Pe de alta parte, daca locuiti intr-o zona montana, este recomandata o iarba care sa reziste mai bine frigului. Cantitatea de precipitatii din zona este si ea extrem de importanta pentru dezvoltarea gazonului.

Semintele de gazon se gasesc in comert, deja amestecate, in diverse proportii sau cantitati. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti alege ceea ce vi se potriveste. In general, norma de semanat este de 1 kg la 30-40 mp. In functie de tipul de seminte, se pot totusi acoperi si suprafete mai mari de teren. La noi puteti gasi o gama larga de seminte pentru insamantare gazon din care sa alegeti. Specialistii lor va stau mereu la dispozitie cu sfaturi pentru ca dumneavoastra sa aveti siguranta unei alegeri bune.

Urmatorul pas dupa plantarea seminelor de gazon

Odata plantate, semintele de gazon au nevoie de o intretinere corespunzatoare pentru a incolti. Acestea au nevoie de apa si lumina din belsug, asa ca va trebui sa va ingrijiti de acest lucru. Perioada cea mai buna pentru plantarea gazonului este primavara sau toamna, insa acest lucru nu este imperativ.

Apelati la serviciile de insamantare gazon Brasov de la noi si va veti bucura de un gazon frumos tot timpul anului!

 

Citeste si...

Termopane Covasna

Termopane Covasna

Ar trebui sa cumparam usi si ferestre termopane Covasna? In cazul in care nu stiati, …

Supraveghere Video Brasov

Supraveghere Video Brasov

Pentru cine sunt utile sistemele de supraveghere video Brasov? Sistemele de supraveghere video Brasov pot …

Remorci Agricole

Remorci Agricole

Unde intalnim cel mai frecvent remorci agricole? Toata lumea a avut ocazia cel putin odata …

Leave a Reply