Sunday , May 26 2024

Epilare Cu Laser Brasov

Este utila procedura de epilare cu laser Brasov?

Pentru a elimina firele de par crescute pe suprafata corpului, nu exista solutie mai eficienta decat procedura de epilare cu laser Brasov. Este un tratament corporal care nu provoaca durere sau disconfort si care are multe beneficii.

In randurile care urmeaza puteti descoperi informatii despre acest tratament corporal. Daca v-ati gandit sa eliminati in acest mod firele de par din anumite zone ale corpului, merita sa cititi.

Cine poate beneficia de epilare cu laser Brasov?

In mod evident exista persoane care se intreaba pentru cine este acest tratament corporal recomandat. Ei bine, in general reprezentantele sexului frumos se orienteaza spre procedura de epilare definitiva cu laser. Acestea aleg sa elimine firele de par din zone precum axile, zona inghinala, picioare sau chiar si de pe maini.

Tratamentul corporal este ideal insa si pentru barbati care pot alege sa elimine parul de pe spate, piept sau picioare. Fireste, pot opta pentru epilare definitiva si pentru eliminarea firelor de par de pe buza superioara (mustata). Altii aleg sa scape de barba definitiv, folosind acest tratament corporal.

Ce se intampla in timpul tratamentului?

In timpul tratamentului de epilare cu laser Brasov, un sistem bazat pe lumina emite sclipiri stralucitoare de lumina in pielea unde se afla parul nedorit. Foliculii de par absorb energia luminii, se incalzesc si sunt deteriorati.

Epilare Cu Laser BrasovFiecare puls de energie luminoasa dureaza cateva secunde si trateaza mai multe fire de par simultan, facand aceasta procedura foarte rapida si usor de efectuat. Tratamentele pot dura intre 10 si 30 de minute, in functie de dimensiunea zonei tratate.

Deoarece parul creste in diferite etape, sunt necesare mai multe sedinte de tratament pentru a viza foliculii de par in timpul fazei de crestere. Majoritatea pacientilor au nevoie de cel putin 4 pana la 6 sedinte pentru a vedea rezultate permanente, de lunga durata.

Retusurile pot fi necesare in timp. Pacientii ar trebui sa vada rezultate dupa primul tratament. ​​Parul lor va creste din nou mai fin si mai slab, iar pielea va deveni mai neteda. Rezultatele vor deveni mai vizibile si mai impresionante cu fiecare sedinta suplimentara, pana cand toti foliculii vor fi distrusi, oprind cu succes cresterea continua a parului.

Cum functioneaza procedura de epilare definitiva cu laser? Care este stiinta din spatele ei?

Epilarea cu laser functioneaza prin distrugerea radacinii foliculului de par. In timpul tratamentului, sclipirile de lumina sunt distribuite pe piele si absorbite de melanina din foliculul de par.

Energia de la laser se incalzeste si dauneaza foliculului de par, impiedicand cu succes celulele care stimuleaza regenerarea. Este important de retinut ca parul creste intr-un ciclu si ca indepartarea parului este eficienta doar in timpul etapei de crestere activa.

Fiecare fir de par trece prin trei etape de crestere: faza anagena, faza catagena si faza telogena. Faza anagena, cunoscuta si ca etapa de crestere, este durata in care parul continua sa creasca in mod activ.

Apoi, faza catagena cunoscuta si sub denumirea de faza de tranzitie. Este atunci cand foliculul de par se micsoreaza si se desprinde de papila, o structura de la baza foliculului. Faza telogena, cunoscuta si sub denumirea de faza de repaus, este atunci cand parul vechi este eliberat si cade. Cand parul vechi cade, foliculul de par se re-ataseaza de papila si reintra in faza anagena, repetand ciclul.

Fiecare fir par din corp se poate afla intr-o etapa diferita a ciclului de crestere la un moment dat. Astfel, pentru a viza parul in faza anagena, sunt necesare multiple tratamente cu laser pentru a viza numerosii foliculi de par in timpul fazei de crestere.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia de calitate Cele mai bune Produse Italia sunt produsele din industria cosmetica. Au …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Atunci cand va orientati catre o Gradinita Bucuresti, ar trebui sa aveti in …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Multe persoane au in vedere o Televiziune Live. Veti constata ca in ziua …