Thursday , February 22 2024

Transport Persoane Romania Italia

Transport Persoane Romania Italia

Alegeti cele mai bune servicii de transport persoane Romania Italia. Euroandra va pune la dispozitie servicii complete de transport cu autocarul pe cea mai frecventata ruta intre Romania si Italia. In plus, aveti posibilitatea trimiterii de colete pe ruta Italia (Roma) – Romania la doar 1 Euro / Kg.

Preturi transport persoane Romania Italia

Pretul pentru un transport persoane Romania Italia este de doar 90 Euro / persoana. Iar in cazul achizitionarii biletului  dus-intors, pretul este de 150 Euro/persoana. Biletul fiind valabil o durata de 90 de zile de la data achizitionarii. Euro Andra dispune de o flota de autovehicule moderne. Toate autocarele companiei sunt comode, special concepute pentru confortul dumneavoastra. Scaunele rebatabile va vor oferi un confort sporit pe toata durata calatoriei.

Igiena sporita in timpul calatoriei

transport persoane Romania ItaliaToate mijloacele de transport ale companiei sunt ingrijite si curatate dupa fiecare transport. Astfel puteti fi siguri ca veti calatori in cele mai bune conditii. De altfel, fiecare autocar este prevazut cu toalete, sisteme audio, video si aer conditionat.

Calatoriti in deplina siguranta si confort cu ajutorul nostru! Echipa Euroandra va asteapta in urmatoarea calatorie. Lasati-va confortul pe mana noastra si nu veti fi dezamagiti. Va asteptam cu drag!

Citeste si...

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă Transportul de marfă periculoasă constituie un domeniu important al transportului internațional, …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

De ce ar trebui sa optez pentru decodare telefon Brasov? In fiecare zi exista persoane …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Participarea la Casting Prezentatori Participarea la un concurs de casting prezentatori prezintă numeroase avantaje pentru …

Leave a Reply