Monday , August 8 2022

Transport Persoane Romania Italia

Transport Persoane Romania Italia

Alegeti cele mai bune servicii de transport persoane Romania Italia. Euroandra va pune la dispozitie servicii complete de transport cu autocarul pe cea mai frecventata ruta intre Romania si Italia. In plus, aveti posibilitatea trimiterii de colete pe ruta Italia (Roma) – Romania la doar 1 Euro / Kg.

Preturi transport persoane Romania Italia

Pretul pentru un transport persoane Romania Italia este de doar 90 Euro / persoana. Iar in cazul achizitionarii biletului  dus-intors, pretul este de 150 Euro/persoana. Biletul fiind valabil o durata de 90 de zile de la data achizitionarii. Euro Andra dispune de o flota de autovehicule moderne. Toate autocarele companiei sunt comode, special concepute pentru confortul dumneavoastra. Scaunele rebatabile va vor oferi un confort sporit pe toata durata calatoriei.

Igiena sporita in timpul calatoriei

transport persoane Romania ItaliaToate mijloacele de transport ale companiei sunt ingrijite si curatate dupa fiecare transport. Astfel puteti fi siguri ca veti calatori in cele mai bune conditii. De altfel, fiecare autocar este prevazut cu toalete, sisteme audio, video si aer conditionat.

Calatoriti in deplina siguranta si confort cu ajutorul nostru! Echipa Euroandra va asteapta in urmatoarea calatorie. Lasati-va confortul pe mana noastra si nu veti fi dezamagiti. Va asteptam cu drag!

Citeste si...

Angajari Videochat Brasov

Angajari Brasov

Beneficiile persoanelor care candideaza pentru angajari in Brasov O multime de tinere absolvente de liceu …

Pompe Funebre Non-Stop

Pompe Funebre Non-Stop

Pompe Funebre Non-Stop Alegand acest serviciu ideal de Pompe Funebre Non-Stop, veti lua o decizie …

Firma Aplicare Vopsea Epoxidica

Firma Aplicare Vopsea Epoxidica

Firma Aplicare Vopsea Epoxidica Alegeti o Firma Aplicare Vopsea Epoxidica. Aceasta firma va sta la …

Leave a Reply