Thursday , February 22 2024

Transport Agabaritic

Servicii conexe de Transport Agabaritic

Pentru a se realiza in conditii de eficienta maxima, orice Transport Agabaritic presupune si existenta unor masini de escorta speciale si autorizate. Transporturile rutiere agabaritice presupun obtinerea autorizatiilor speciale prevazute de legislatia in vigoare.

In egala masura, este necesara si obtinerea, in conditii legale, avizelor prealabile efectuarii transportului. In functie de cerintele clientului, se ofera si o estimare a costurilor in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor speciale necesare pentru efectuarea transportului respectiv. In cazul in care se efectueaza transporturi exceptionale se efectueaza si anumite recunoasteri de traseu. Acest aspect presupune, in primul rand, alegerea rutei optime, precum si efectuarea masuratorilor pe traseu, adica masurarea latimii maxime, precum si a inaltimii maxime.

Transport AgabariticTransport Agabaritic realizat in conditii de eficienta maxima

Societatile specializate in Transport Agabaritic dispun de personal calificat si echipe de profesionisti in domeniu. Sunt oameni cu o vasta experienta in domeniu, foarte buni specialisti. Trasportul agabaritic va monitorizat, in permanenta, prin GPS. In acest mod se asigura transparenta datelor. Se vor analiza si se vor oferi cele mai bune cotatii de pret la nivel national. Seriozitatea si disciplina in raporturile si relatiile cu clientii, dar, in egala masura si cu partenerii de afaceri este foarte importanta. Este un diferentiator calitativ concurential si competitiv.

Caracteristici tehnice ale autocamioanelor destinate transportului agabaritic

In cadrul unei companii de transport exista si un departament specific de Transport Agabaritic.

Acest departament coordoneaza, de regula, un numar de peste cincizeci de autocamioane speciale. Autovehiculele destinate transportului de marfuri agabaritice au o lungime maxima de patruzeci de metri, latimea maxima ajunge la opt metri, iar inaltimea maxima ajunge la cinci metri. Un autocamion destinat transportului greu agabaritic are o greutate maxima de doua sute cincizeci de tone. Sunt necesare permise speciale care permit un astfel de transport. In incinta unei companii care desfasoara activitati de transport agabaritic exista si un parc considerabil de remorci. Unele sunt remorci telescopice. Companiile nationate trebuie sa fie acreditate pentru a efectua transporturi agabaritice la nivel international.

Citeste si...

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă Transportul de marfă periculoasă constituie un domeniu important al transportului internațional, …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

De ce ar trebui sa optez pentru decodare telefon Brasov? In fiecare zi exista persoane …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Participarea la Casting Prezentatori Participarea la un concurs de casting prezentatori prezintă numeroase avantaje pentru …

Leave a Reply