Thursday , February 22 2024

Tiny House

Avantajele si dezavantajele detinerii unui Tiny House

Conceptul Tiny House a luat nastere in Statele Unite ale Americii si s-a raspandit rapid in toate colturile lumii. Aceste locuinte au aparut si s-au raspandit si pe teritoriul Romaniei si nu trebuie sa ne surprinda acest lucru.

Aceste locuinte ofera o multime de avantaje proprietarilor, si foarte putine dezavantaje comparativ cu locuintele traditionale.

Tiny HouseIn randurile de mai jos va prezentam cele mai importante avantaje ale acestor case mici, dar si unele dintre putinele dezavantaje. Este foarte important sa le cunoasteti, mai ales daca doriti ca in viitorul apropiat sa detineti o asemenea locuinta.

Avantaje Tiny House

In ciuda faptului ca reprezinta un concept relativ nou, Tiny House are multe avantaje de oferit proprietarilor. In continuare vi le prezentam pe cele mai importante dintre acestea, asa ca va recomandam sa cititi cu foarte multa atentie.

Cunoscand aceste avantaje, va puteti orienta spre o locuinta de acest fel, mai ales daca aveti bugetul redus.

1. Casele mici va ofera mai multa libertate

Proprietarii au capacitatea de a se muta dupa bunul plac, fara a fi nevoiti sa vanda si sa rascumpere o casa de fiecare data cand se muta. Acest lucru este deosebit de atragator pentru persoanele ale caror locuri de munca sunt la sute sau mii de kilometri de casa.

Sunt locuinte perfecte aceste case mici si pentru cei cu un stil de viata independent si nu trebuie sa ramana intr-un loc doar pentru munca.

2. Casele mici ofera o viata mai simpla

Intregul scop al miscarii este viata simpla. Multi oameni aleg sa locuiasca in aceste case pentru ca standardul modern de viata nu conteaza pentru ei si de fapt creeaza un conflict de valori pentru ei.

Tiny House usureaza acest lucru si va permite sa va concentrati pe ceea ce este cu adevarat important pentru dvs. Din acest motiv ati putea lua si dvs. in considerare ideea de a locui intr-o astfel de casa.

3. Aceste case sunt prietenoase cu mediul inconjurator

Fiecare persoana trebuie sa fie mai constienta de mediul incojurator. Din acest motiv ar trebui sa se uite putin si la aceste case mici si sa isi cumpere sau sa construiasca o asemenea locuinta.

Locuind in Tiny House produceti mai putine deseuri, folositi mai putina energie, si in general, va reduceti amprenta de carbon.

4. Economii semnificative

Mutarea intr-o casa mai mica atenueaza problema datoriilor care afecteaza tinerele noastre generatii. In medie, proprietarii obisnuiti de locuinte cheltuiesc 25 pana la 50% din venit pe costurile locuintei.

Proprietarii de case mici pot lua o mare parte din acest venit si il pot folosi pentru alte cheltuieli. Pot cheltui banii economisiti calatorii sau alte lucruri pe care le considera importante in viata.

5. Conexiuni sociale

Oamenii care detin case mici sunt fortati sa iasa in lume pentru lucruri precum spalatorie si conexiuni la internet. Acest lucru inseamna ca ajung sa socializeze mult mai usor cu alte persoane comparativ cu cei care au aceste facilitati acasa.

Dezavantajele acestor locuinte

Gasirea de finantare si asigurare pentru acest tip de structura poate fi o provocare, intrucat valoarea casei nu este usor de determinat.

In plus, multi nu prea o considera un vehicul si nici nu o considera chiar o casa. Din acest motiv este foarte greu sa obtina finantare sau asigurare pentru Tiny House.

Gasirea unui constructor potrivit in care sa aveti incredere poate fi o provocare. Intr-o industrie atat de noua, nu exista multi constructori cu o experienta suficient de vasta, acesta fiind un alt dezavantaj. Apoi amintim faptul ca o asemenea locuinta ofera mult mai putin spatiu pentru depozitare.

Asadar, in mare parte acestea sunt avantajele si dezavantajele pe care le pot avea toti cei care locuiesc in Tiny House. Acum ca aveti aceste informatii, doar dvs. puteti decide daca doriti sau nu sa locuiti intr-o asemenea casuta.

Citeste si...

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

De ce merita sa optez pentru amenajari reamenajari si renovari Brasov? Fiecare dintre noi ne-am …

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Ce lucreaza zilnic un electrician Brasov? Serviciile unui electrician Brasov sunt deosebit de utile pentru …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

In ce consta munca unui instalator sanitar Brasov? Serviciile unui instalator sanitar Brasov sunt deosebit …