Friday , July 12 2024

Polisare Faruri Brasov

Polisare Faruri Brasov

Masina este un mijloc de transport ce este utilizat ocazional sau zilnic, in functie de nevoile fiecarui posesor. O data cu trecerea timpului apare si uzura componentelor atat exterioare cat si interioare. Desi multi dintre noi nu suntem constienti de acest lucru, farurile pot fi afectate si ele. Sunt numerosi factori care actioneaza in mod negativ asupra lor. Se recomanda apelarea la un serviciu de polisare faruri Brasov

Cauze ale pierderii calitatii suprafetei farurilor

Polisare Faruri BrasovFarurile pot fi un element important in siguranta soferilor deoarece sunt indispensabile pe timp de noapte si in situatii de ceata.

Din pricina razelor ultraviolete, a solutiilor folosite la spalarea autovehiculelor si a temperaturii ridicate emanata pe perioada iluminarii se deterioreaza carcasa farurilor. Pe perioada iernii pot actiona si materialele anti-derapante existente pe caile de rulare.

Se pierde astfel luciul si stralucirea, iar intensitatea luminii difuzate isi va pierde din intensitate.

Zgarieturile si orice alt tip de deterioare al farurilor pot duce la crearea unui aspect neingrijit al masinii. Daca se scoate la vanzare masina, aspectul general este important. Din pricina aspectului se poate influenta pretul final cu care se va realiza tranzactia.

Serviciul de polisare faruri Brasov

Polisarea farurilor poate fi realizata de Glass Tuning, o agentie ce lucreaza cu profesionalism. Acestia ofera un serviciu personalizat pentru fiecare client in parte. Se iau in vedere gradul de oxidare al suprafetelor farurilor, volumul zgarieturilor si tipul farurilor ce urmeaza a fi reconditionate.

Alegand serviciul de polisare faruri Brasov de la Glass Tuning veti avea anumite avantaje. Se va redobandi transparenta farurilor, cresterea considerabila a luminiozitatii farurilor, eliminarea opacitatii farurilor, restaurarea suprafetelor exterioare si redarea luciului initial. Lucrarile se fac cu promptitudine, cu calitate superioara si se folosesc materiale net superioare calitativ. Pastele utilizate sunt incluse in oferta profesionala a marcii 3M. Materialele sunt special adaptate gradului de uzura determinat pe suprafetele farurilor.

Glass Tuning Brasov finalizeaza restaurarea suprafetelor farurilor prin folosirea unei paste din gama 3M  ultra-fine. Aceasta protejeaza corespunzator suprafetele impotriva razelor U.V. dupa polisare.

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Optati pentru un ITP Brasov de calitate. Veti constata ca un astfel de …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Este important sa aveti in vedere un serviciu de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ce firma de Tractari Auto Brasov sa alegi? Un serviciu ideal de Tractari Auto Brasov …

Leave a Reply