Thursday , February 22 2024

Nastere Naturala Acasa

Nastere Naturala Acasa

Nastere Naturala AcasaPutine momente in viata unei femei reusesc sa trezeasca sentimente de teama atat de puternice, de fericire si nerabdare. Unul din acestea il reprezinta aducerea pe lume a unui copil. Orientarea din ce in ce mai frecventa spre o nastere naturala acasa se datoreaza acestui fapt. Viitoarele mame isi doresc intimitatea propriei case  si prezenta celor dragi pentru a face fata travaliului. Obtin astfel mai mult control asupra experientei si vor gestiona teama aferenta mult mai bine.

Durerea suportata de corpul femeii este extrema si deseori simplul ambient familiar si prezenta mamei o reduc considerabil. Toleranta durerii difera de la femeie la femeie si chiar de la o sarcina la alta. Asta face dificil de prezis care vor fi nevoile o data aflata in aceasta situatie.

Este sigura o nastere naturala acasa?

Studiile care au comparat acelasi numar al mamelor care planifica nastere naturala acasa si la spital vorbesc de la sine. Nasterile planificate acasa au adus mai putine interventii precum epiziotomii sau operatii de cezariana. Asta inseamna un timp de refacere mai scurt si mai putine neplaceri cauzate corpului deja obosit. Vei putea fi alaturi de cel mic mai repede si incepe frumoasa viata de mama.

De asemenea, cadrele medicale deplasate la domiciliu se asigura de buna desfasurare a nasterii si de prevenirea complicatiilor. Isi vor concentra atentia asupra ta si vor oferi informatiile de care ai nevoie in lipsa distragerilor. De asemenea vei putea opta fara probleme pentru medicatie analgezica la nevoie.

Pe ce se axeaza atentia?

Esentiala este starea buna de sanatate a mamei si copilului pentru a putea opta pentru aceasta varianta. Sarcina nu trebuie sa fie cu risc si e necesara posibilitatea de a ajunge la spital in 30 min. In acest mod scad la minim riscurile si poti profita de avantajele alternativei mediului spitalicesc. Propria casa poate fi locul potrivit pentru aducerea pe lume a micutului tau in siguranta.

 

Citeste si...

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Cum comanzi Cosmetice Online? Cele mai eficiente strategii de vanzari de Cosmetice Online se fac …

Produse Italia

Produse Italia

Produse Italia de calitate Cele mai bune Produse Italia sunt produsele din industria cosmetica. Au …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Atunci cand va orientati catre o Gradinita Bucuresti, ar trebui sa aveti in …

Leave a Reply