Friday , July 12 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și hidratarea tenului

Cu siguranță putem discuta ore în șir despre acest subiect, mai ales femeile care alocă o mare parte din timpul lor, îngrijirii și înfrumusețării tenului, devenind un ritual zilnic. Fiecare dintre noi vrem să credem, sau suntem sigure că folosim cele mai bune produse , totodată și accesibile ca preț. Dar de unde știm noi că facem cele mai bune alegeri în materie de make-up sau de îngrijire? Ce ne facem atunci când pornim în căutarea celor mai bune produse iar prețul de pe etichetă ne face să ne orientăm spre altceva, mai ieftin?

Ei bine , aici intervine LR Health & Beauty. Ce înseamnă asta; o companie germană prezentă în 30 de țări, cu o experiență de peste 30 de ani. Ce face ca această companie să fie diferită față de altele, este calitatea si seriozitatea cu care produsele sunt create. Când spun ,,companie germană,, din start trebuie să mă gândesc la o calitate ridicată a produselor iar acest fapt este dovedit. Nu ne-am fi putut lăuda cu înalta calitate a produselor dacă nu ar fi existat institute de renume precum: Institutul Fresenius, Dermatest.

LR Health & BeautyLR Health & Beauty oferă o gama foarte largă de produse atât de hidratare cât și de anti-îmbătrânire. Cu toții cunoaștem efectele miraculoase ale gelului de Aloe Vera și știm că ajută foarte mult la hidratarea si întreținerea tenului, din aceste motive gama produselor din Aloe Vera este foarte mare. Pentru ca machiajul să se așeze frumos pe ten, avem nevoie de o hidratare corectă iar asta o putem face în doar trei pași simpli: aplicarea loțiunii tonice de față, crema hidratantă de zi iar seara, crema regeneratoare, toate fiind pe bază de Aloe Vera.

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și machiajul. După ce tenul nostru este hidratat și pregătit de aplicarea machiajului , nu ne trebuie decât să trecem la treaba! Ce produse de make-up ne oferă LR Health & Beauty Romania: două game largi de produse. Gama Deluxe și gama Colours, care cuprind toate instrumentele pentru un machiaj complet și rezistent. Din punctul meu de vedere , pe lângă un ten hidratat cum se cuvine, avem nevoie de un fond de ten, un rol foarte important în compunerea oricărui machiaj reușit, în privința căruia trebuie sa avem atenție sporită în momentul în care îl alegem. Fondul de ten ne poate da bătăi de cap, în primul rând, trebuie sa fim foarte atente la nuanța fondului de ten pe care îl alegem, să fie cât mai apropiată de tenul nostru, altfel, riscăm să creăm diferențe vizibile între pielea gâtului și cea a feței.

Un important beneficiu pe care îl întâlnim la fondurile de ten din gama Deluxe este absența parabenilor, ceea ce reprezintă un mare plus pentru produsele de îngrijire care nu conțin acești conservanți dăunători corpului uman. Pe lângă acest beneficiu pentru sănătate, fondul de ten are o acoperire și o rezistență greu de egalat. Acest fapt este unul îmbucurător, folosirea unei cantități mici de produs duce la econimisirea banilor. Fondul de ten nu este singurul produs lăudabil, pe bună dreptate, ci o mulțime de alte bunătăți sunt pregătite să fie folosite pentru noi, pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat. Din nici un machiaj nu trebuie să lipsească pudra de fixare, rimelul și bineînțeles, rujul.

Acum că suntem sigure că am ales, nu numai produse avantajoase ci și calitative și sănătoase, nu ne mai rămâne decât să ne facem frumoase și să cucerim lumea!

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Sfaturi pentru a alege o firma de servicii transport marfa Bacau In momentul in care …

Cartier Rezidential Brasov

Cartier Rezidential Brasov

Cand este nevoie sa ma mut intr-un cartier rezidential Brasov? Daca deja va simtiti inghesuiti …

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă Transportul de marfă periculoasă constituie un domeniu important al transportului internațional, …

Leave a Reply