Thursday , February 22 2024

Ingrasamant natural zeolit

Ingrasamant natural zeolit

Zeolitul este obtinut din tufuri vulcanice. Acesta are un impact pozitiv asupra plantelor fiind indicat pentru dezvoltarea armonioasa a acestora. Apeland la un astfel de ingrasamant natural zeolit veti constata ca ati facut o alegere foarte buna. Zeolitii au o structura reticulata, principala lor proprietate fiind de a pierde, dar si castiga reversibil apa. Acestia au niste proprietati foarte bune, respectiv de absorbtie, schimb ionic, dar si desorbtie. Aceste proprietati sunt utilizate cu succes in agricultura.

De ce sa folositi ingrasamant natural zeolit?

ingrasamant natural zeolitIn primul rand, acest ingrasamant va fi foarte bine primit de plante. Avand proprietatea de absorbtie si desorbtie, acest ingrasamant va pune plantelor la dispozitie substantele folositoare, dar si apa, doar cand acestea vor avea nevoie. Zeolitii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt utilizati cu succes in agricultura pentru imbunatatirea recoltelor. De asemenea, acestia mai au si rolul de a imbogati solul cu potasiu si magneziu.

Dupa primul an de utilizare a tipului de ingrasamant natural zeolit veti constata ca va incepe un proces de refacere a microbiologiei solului. Acesta va fi primul pas catre un sol fertil si humic.

Cum ajuta ingrasamantul acesta recolta?

In urma utilizarii zeolitului, s-a constatat o crestere a recoltei cu pana la 35%. Aceasta crestere a fost inregistrata fara a se efectua o marire a cantitatii de ingrasamant utilizata. Zeolitul este perfect pentru agricultura pentru ca actioneaza ca un dozator si un regulator pentru apa, dar si pentru substantele folositoare plantelor.

Acest zeolit poate fi folosit in combinatie cu nutrienti si fertilizatori, iar rezultatele obtinute vor fi foarte pozitive. Plantele vor lua din sol exact ceea ce au nevoie pentru a creste armonios. Elementele chimice vor fi incorporate in structura zeolitului, iar pe baza schimbului cationic, acestea vor fi eliberate in sol. Veti constata o crestere semnificativa a productiei, daca veti folosi aceste ingrasaminte.

Citeste si...

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

De ce merita sa optez pentru amenajari reamenajari si renovari Brasov? Fiecare dintre noi ne-am …

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Ce lucreaza zilnic un electrician Brasov? Serviciile unui electrician Brasov sunt deosebit de utile pentru …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

In ce consta munca unui instalator sanitar Brasov? Serviciile unui instalator sanitar Brasov sunt deosebit …

Leave a Reply