Thursday , February 22 2024

Elevator 4 Coloane

Elevator 4 Coloane

Desi un elevator 4 coloane este indispensabil oricarui service auto, foarte multe service-uri nu detin un astfel de echipament. Cel mai important aspect al elevatoarelor auto este acela ca pot ridica autovehicule si autoutilitare in vederea reparatii sau intretinerii acestora. Dedesubtul autoturismelor existand tot timpul spatiu suficient pentru ca operatorii sa poata lucra fara a fi deranjati.

Tipuri de elevatoare

elevator 4 coloaneDesi exista mai multe tipuri de elevatoare auto, un elevator cu 4 coloane este considerat sfant in orice service. Acesta, la randul lui poate fi impartit in doua mari categorii. Prima categorie este reprezentata de elevatoarele auto ingropate. Oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte personalizate! Mai exact, baza acestui elevator se ingroapa si ancoreaza in beton armat si ciment pentru a nu exista probleme la manipularea autovehiculelor grele. In general este utilizat pentru autovehicule mai grele de 3,5 tone. Iar a doua categorie este reprezentata de elevatoarele auto mobile. Acestea dispun de doua platforme pe care se urca autovehiculul. Ulterior, aceste doua platforme sunt ridicate cu ajutorul celor patru coloane.

Elevator pentru garaj

Desi aceste echipamente au fost inventate si dezvoltate pentru utilizarea specializata, exista totusi cateva modele ce se pot folosi si in propriul garaj. Sunt echipamente mai mici ca dimensiune, dar si mai slabe calitativ fata de unul profesional. Acestea pot fi folosite impreuna cu un canal pentru a efectua lucrari minore de reparatie si intretinere a autovehiculului. Trebuie totusi tinut cont de un aspect al unui asemenea elevator 4 coloane. Acesta nu are capacitatea de ridicare atat de mare precum un elevator 4 coloane profesional. Consultati cu atentie informatiile prezentate in manual si de catre vanzator. Trebuie sa fiti atenti ca elevatorul auto dorit are capacitatea de ridicare a greutatii autovehiculului dumneavoastra. Inaintea achizitionarii unui elevator auto discutati tot timpul cu o persoana specializata pentru a fi siguri de calitatea articolului cumparat.

 

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Optati pentru un ITP Brasov de calitate. Veti constata ca un astfel de …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Este important sa aveti in vedere un serviciu de Reparatii Sistem …

Tractari Auto Brasov

Tractari Auto Brasov

Ce firma de Tractari Auto Brasov sa alegi? Un serviciu ideal de Tractari Auto Brasov …

Leave a Reply