Thursday , February 22 2024

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Ar fi bine sa aveti in vedere cateva norme de Conducere Defensiva. Tinand cont de aceste lucruri, veti avea de castigat. Multe dintre accidentele auto au loc datorita soferilor. Ei nu adapteaza viteza in functie de conditiile de drum. De asemenea, acestia nu acorda prioritate si nu depasesc regulamentar. Acestea sunt principalele cauze ale aparitiei accidentelor. Pentru a evita aceste lucruri, ar trebui sa tineti cont de cateva aspecte importante. Avand aceste norme de conducere defensiva in vedere, veti putea fi mai precauti. Incidenta producerii unui accident va fi mai redusa.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaPrimul lucru pe care trebuie sa-l faceti, si va incurajeaza orice instructor de Conducere Defensiva, este sa va examinati masina. Verificati rotile, uleiul, dar si luminile. Ele nu ar trebui sa prezinte nici o problema. Ar trebui sa dati o tura cu masina inainte de a porni la drum. Un alt lucru important este sa va puneti centura. Acesta este cel mai important sfat dintre toate. Chair si un accident cu o viteza de doar 60 km/h poate avea urmari grave. Toti pasagerii trebuie sa-si puna centura, chiar si cei din spate.

Nu uitati ca atunci cand sofati sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti luminile de intalnire chiar si pe timp de zi. De asemenea, semnalizati-va in permanenta toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila de catre ceilalti soferi. Nu ezitati sa semnalizati inclusiv pentru pietoni.

Conducere defensiva

Concentrati-va mereu pe sofat. Nu vorbiti niciodata la telefon fara handsfree. Nu uitait sa fiti cat mai calmi. Nu ar trebui sa raspundeti niciodata provocarilor din trafic. Un alt lucru important este sa nu sicanati pe ceilalti participanti la trafic. Condusul nervos nu va duce decat la accidente. De asemenea, acest tip de condus poate provoca si ambuteiaje.

Ar trebui sa va asigurati cat mai des in oglinzi. La maximum 10 secunde, trebuie sa faceti acest lucru foarte important. Nu uitati ca in intersectii sa reduceti cat mai mult viteza. Ideal ar fi sa o reduceti la sub 40 km/h. Multe dintre accidentele urbane au loc in intersectii. Intre voi si cel din fata trebuie pastrata o distanta de 2 secunde.

Citeste si...

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă Transportul de marfă periculoasă constituie un domeniu important al transportului internațional, …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

De ce ar trebui sa optez pentru decodare telefon Brasov? In fiecare zi exista persoane …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Participarea la Casting Prezentatori Participarea la un concurs de casting prezentatori prezintă numeroase avantaje pentru …

Leave a Reply