Sunday , May 26 2024

Case Lemn Brasov

Case Lemn Brasov

Realizarea unei case pe structura de fier si beton implica un proces foarte indelungat. Sa nu mai vorbim de costurile ridicate pe care le implica ridicarea unei case de acest tip. Dar stiati ca exista si varianta de Case Lemn Brasov?

Case Lemn Brasov

Casele din lemn se executa mult mai repede decat o casa de orice alt tip. In timp ce o casa normala se executa in ani de zile, o Casa Din lemn se executa in maxim 2 luni. Stiu, e socant, dar executarea unei case pe structura de lemn dureaza intre 40 si 60 de zile. Acest lucru se datoreaza numarului mare de persoane care lucreaza la cladire (intre 20 si 25 de persoane).

Precum si usurintei cu care se realizeaza. Structura casei se imbina foarte usor. Iar aplicarea materialului de izolare este la fel de usoara. Firmele constructii de case din lemn au deja experienta si executa intreaga locuinta cu profesionalism maxim.

Pa langa faptul ca locuinta dvs va fi executata in maxim 2 luni, acesta va costa mult mai putin decat o casa normala. Fiind costurile aproape jumatate in comparatie cu pretul unei case pe structura de beton si fier.

 

Citeste si...

Cartier Rezidential Brasov

Cartier Rezidential Brasov

Cand este nevoie sa ma mut intr-un cartier rezidential Brasov? Daca deja va simtiti inghesuiti …

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă

Transportul de marfă periculoasă Transportul de marfă periculoasă constituie un domeniu important al transportului internațional, …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

De ce ar trebui sa optez pentru decodare telefon Brasov? In fiecare zi exista persoane …

Leave a Reply