Sunday , May 26 2024

Dusumea din Lemn Vechi

Cateva motive pentru a alege dusumea din lemn vechi

Atunci cand vine vorba despre alegerea pardoselii potrivite, exista persoane care se orienteaza spre dusumea din lemn vechi. In ciuda faptului ca pentru locuinte parchetul reprezinta alegerea principala, exista persoane carora dusumeaua le place mai mult.

Dusumea din Lemn VechiEste foarte probabil sa va intrebati de ce se orienteaza oamenii spre dusumea cand parchetul este mai practic si mai simplu de instalat. De ce unele persoane nu aleg parchetul care este potrivit pentru orice locuinta amenajata in stil modern. De fapt, parchetul se potriveste mai multor stiluri de amenajare a locuintei.

Cu toate acestea, dusumeaua are o multime de avantaje, mai ales cand este obtinuta din lemn vechi, reciclat. Acest articol este dedicat dusumelei din lemn vechi si va prezinta informatii foarte interesante despre aceasta. Cititi cu mare atentie pentru ca puteti afla detalii care la o adica va pot influenta decizia de cumparare.

De ce as alege dusumea din lemn vechi?

Exista mai multe beneficii in utilizarea lemnului reciclat pentru noile podele ale unei locuinte. Iata doar cateva dintre acestea.

1. Stil/design

Nu exista nicio indoiala ca lemnul invechit sau reciclat a fost si continua sa fie la mare cautare in randul proprietarilor de locuinte. Cand acestia cauta podele din lemn, le place in general caracterul pe care il pot obtine din lemnul reciclat.

Din acest motiv aleg sa isi cumpere pentru acasa dusumea din lemn vechi in loc sa cumpere parchet, care este mai practic in zilele noastre in comparatie cu dusumeaua.

Acest tip de pardoseala poate fi solutia ideala (si cu siguranta este) pentru locuintele amenajate in stil clasic sau rustic. De asemenea, cei pasionati de stilul vintage isi pot indrepta atentia spre pardoseala de acest tip.

2. Dusumeaua din lemn vechi este ecologica

Stiati ca prin folosirea lemnului reciclat, cu siguranta reduceti deseurile care ar ajunge la gropile de gunoi. In plus, eliminati nevoia de a taia copacii existenti pentru frezare in pardoseala noua. Asadar, daca stati sa tineti cont de acest aspect si alegeti strict din punct de vedere ecologic, dusumeaua din lemn vechi este solutia perfecta.

3. Durabilitate

Probabil multe persoane isi indreapta atentia spre dusumeaua din lemn vechi datorita durabilitatii. In ciuda faptului ca este fabricata din lemn vechi, care a fost reciclat, are o durata de viata incredibil de mare. Nici macar nu poate fi facuta o comparatie intre dusumeaua din lemn vechi si parchetul laminat. Acesta din urma are o durata de viata net inferioara dusumelei.

Deci, daca doriti sa achizitionati cel mai potrivit tip de pardoseala, pe care sa il folositi pentru foarte mult timp de acum inainte, optati pentru dusumeaua din lemn vechi. Nu veti gasi pardoseala din lemn care sa fie mai durabila decat aceasta.

4. Pretul atractiv

Dupa cum bine stim cu totii, unul dintre factorii luati in considerare la o achizitie, este pretul. Indiferent de ceea ce urmeaza a fi cumparat, pretul produsului are o foarte mare importanta. Aici trebuie sa facem o precizare foarte importanta. Dusumeaua din lemn vechi are pretul mai atractiv in comparatie cu parchetul, mai ales cu cel din lemn natural.

Din acest motiv, cei care au bugetul limitat ar fi indicat sa se orienteze spre acest tip de pardoseala. Se vor bucura de avantajele mai sus mentionate, plus multe altele.

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

Cum stabileste o firma de asfaltare costurile pentru fiecare lucrare? Este cat se poate de …

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

Sunt eficiente serviciile de deratizare Zalau impotriva rozatoarelor? Printre cei mai mari inamici ai locuintelelor …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

De ce merita sa optez pentru amenajari reamenajari si renovari Brasov? Fiecare dintre noi ne-am …