Saturday , December 9 2023

Aviz ISU Brasov

Ce cladiri au nevoie de aviz ISU Brasov?

In cazul in care nu stiati, foarte multe cladiri au nevoie de aviz ISU Brasov. Si de o autorizare de functionare din partea celor de la ISU. Va prezentam in randurile de mai jos cateva exemple de cladiri pentru care este necesara avizarea ISU.

De asemenea, aveti posibilitatea de a afla cine va poate ajuta sa obtineti avizul sau autorizarea de la ISU. Daca aveti nevoie de aceasta. Cu siguranta nu veti dori si nici nu aveti timpul liber necesar pentru a obtine documentele respective. Pana atunci insa, sa vedem cand si de ce este necesar avizul obtinut de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Cladiri care au nevoie de aviz ISU Brasov

Asadar, exista cladiri care sunt prevazute cu subsol si care au ca destinatie comertul. In cazul in care aceste cladiri au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata, au nevoie de avizul ISU.

La fel stau lucrurile si cand discutam despre cladirile noi cu subsol care au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati. Sau egala cu aceasta suprafata dar au ca destinatie depozitarea marfurilor sau productia.

Un aviz ISU Brasov este necesar si pentru cladirile care au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati. Sau egala cu aceasta suprafata si sunt prevazute cu subsol daca au destinatie de birouri.

La fel, si pentru cladirile cu aceleasi caracteristici dar care au destinatie financiar bancara sau destinatie de burse si asigurari, este necesar un aviz de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

Aviz ISU BrasovAceste avize ISU sunt necesare si pentru au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata. Care au subsol si sunt destinate invatamantului. La fel este cazul si daca discutam despre cladirile in care sunt cazati batranii, persoanele fara adapost sau copiii.

Avizul ideal

Avizul ISU Brasov este necesar pentru cladirile noi cu subsol si in alte conditii. Daca acestea au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata si sunt folosite pentru comunicatii electronice. Este nevoie de aviz.

De un aviz ISU Brasov Este nevoie si in cazul cladirilor cu destinatie turistica. Daca au subsol si au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata. Si pentru cladirile care deservesc ca unitati de cazare. Daca au subsol si au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata, este necesar avizul ISU.

Exista insa si situatii diferite. Pentru cladirile in care sunt desfasurate activitati sportive este necesara avizarea chiar si in cazul in care aria desfasurata este mai mica sau mai mare. Daca exista o capacitate de minim 400 de locuri, trebuie obtinut imediat avizul.

Cladirile sunt folosite ca gara, aerogara sau autogara au nevoie de aviz daca au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata. Cladirile prevazute cu subsol, daca sunt cladiri colective de locuit si au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata, au nevoie de aviz.

Lacasele de cult daca au aria desfasurata mai mare de 600 de metri patrati sau egala cu aceasta suprafata au nevoie de aviz ISU. Exceptie de la aceasta regula insa fac casele monahale.

Obtinerea avizului

Dupa cum se poate vedea, este nevoie de un aviz ISU Brasov in diverse situatii, pentru diverse cladiri. De mentionat este faptul ca toate persoanele care au nevoie de acest document, pot beneficia de ajutor.

Exista firme de specialitate pe piata. Personalul calificat al acestor firme se ocupa de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru dosar. Ulterior, cand dosarul este complet, il depun la ISU in vederea obtinerii avizului.

Citeste si...

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Ce lucreaza zilnic un electrician Brasov? Serviciile unui electrician Brasov sunt deosebit de utile pentru …

Instalator Sanitar Brasov

Instalator Sanitar Brasov

In ce consta munca unui instalator sanitar Brasov? Serviciile unui instalator sanitar Brasov sunt deosebit …

Tiny House

Tiny House

Avantajele si dezavantajele detinerii unui Tiny House Conceptul Tiny House a luat nastere in Statele …